EL TİPİ REFRAKTOMETRELER |
 |
 |
 |
 |
 |
Atago
Refraktometre Master-T |
Atago
Refraktometre Master-2T |
Atago
Refraktometre
ATC-20E |
Atago
Refraktometre Master-M |
Atago
Refraktometre N-8α
|
Brix 0-32% |
Brix 28-62% |
Brix 0-20% |
Brix 0-32% |
Brix 0-8% |
Skala Brix 0.0 -
32.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 3.3×3.3×20.4cm, 160g |
|
 |
|
Skala Brix 28.0 -
62.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 3.3×3.3×20.4cm, 160g |
|
 |
|
Skala Brix 0.0 -
20.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×20cm, 200g |
|
 |
|
Skala Brix 0.0 -
32.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×17.3cm, 160g |
|
 |
|
Skala Brix 0.0 - 8.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×21cm, 260g |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
Atago Alkol
Refraktometre |
Atago
Refraktometre Master-2M |
Atago
Refraktometre N-3E |
Atago
Refraktometre N-4E |
Atago
Refraktometre N-10E |
AL-21α 0.0-21.0 % |
Brix
28-62% |
Brix
58-90% |
Brix
45-82% |
Brix
0-10% |
Skala Brix 0.0 to
21.0%(ml/100ml) |
Minimum ölçüm 0.2% |
Kompanze sıcaklık 15°C |
Ebat 4×4×21cm, 260g |
|
 |
|
Skala Brix 28.0 -
62.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×16cm, 150g |
|
 |
|
Skala Brix 58.0 -
90.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×14cm, 140g |
|
 |
|
Skala Brix 45.0 -
82.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×14cm, 140g |
|
 |
|
Skala Brix 0.0 - 10.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×20cm, 200g |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
Atago
Refraktometre N-50E |
Atago
Refraktometre S-10E
|
Atago
Refraktometre |
Atago
Refraktometre BR-1E |
Atago
Refraktometre N-3000E |
Brix
0-50% |
sodium chloride 0-10% |
ATC-S/Mill-E salinity 0-10% |
coolant 0-10% |
nD 1.435-1.520 |
Skala Brix 0.0 - 50.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.5% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×14cm, 140g |
|
 |
|
Skala sodium
chloride 0.0 - 10.0% |
Minimum ölçüm 0.1% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×20cm, 200g |
|
 |
|
Skala salinity 0.0
- 100.0%0 |
Minimum ölçüm 1%0
|
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×21cm, 200g |
|
 |
|
Skala E.G 0 -
70% P.G 0 - 70% |
Minimum ölçüm 5% |
Kompanze sıcaklık 0 - 50°C |
Ebat 4×4×14cm, 140g |
|
 |
|
Skala nD
1.435-1.520 |
Minimum ölçüm nD 0.001 |
Kompanze sıcaklık 0 - 50°C |
Ebat 4×4×14cm, 140g |
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
Atago
Refraktometre HHR-2N |
Atago
Refraktometre H-50 |
Atago
Refraktometre H-80 |
Atago
Refraktometre H-93 |
Atago
Refraktometre HSR-500 |
honey 12-30% |
Brix
0-50% |
Brix
30-80% |
Brix
53-93% |
Brix 0-90% |
Skala honey 12.0 - 30.0% |
Minimum ölçüm 0.1% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×17cm, 260g |
|
 |
|
Skala Brix 0.0 - 50.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.5% |
Kompanze sıcaklık 10 - 100°C |
Ebat 4×4×14cm, 250g |
|
 |
|
Skala Brix 30.0 - 80.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.5% |
Kompanze sıcaklık 10 - 100°C |
Ebat 4×4×14cm, 250g |
|
 |
|
Skala Brix 53.0 - 93.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.5% |
Kompanze sıcaklık 10 - 100°C |
Ebat 4×4×14cm, 250g |
|
 |
|
Skala Brix 0.0 - 90.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 30°C |
Ebat 4×4×20cm, 600g |
|
 |
|
EL TİPİ DİJİTAL REFRAKTOMETRELER ( %brix ) |
 |
 |
 |
 |
 |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
PAL-1 Brix 0-53% |
PAL-2
Brix
45-93% |
PAL-3
Brix
0-93% |
PAL-α Brix 0-85% |
PAL-RI Refractive Index |
Skala Brix 0.0 - 53.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 75°C |
Ebat 5.5×3.1×10.9cm, 100g |
Battaries 2xAAA |
|
Skala Brix 45.0 - 93.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 75°C |
Ebat 5.5×3.1×10.9cm, 100g |
Battaries 2xAAA |
|
Skala Brix 0.0 - 93.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 10 - 75°C |
Ebat 5.5×3.1×10.9cm, 100g |
Battaries 2xAAA |
|
Skala Brix 0.0 - 85.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 5 - 75°C |
Ebat 5.5×3.1×10.9cm, 100g |
Battaries 2xAAA |
|
Skala nD 1.3306 - 1.5284 |
Minimum ölçüm nD 0.0001 |
Kompanze sıcaklık 10 - 40°C |
Ebat 5.5×3.1×10.9cm, 100g |
Battaries 2xAAA |
|
 |
 |
 |
 |
 |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
PEN-PRO Brix 0-85% |
PR-32α Brix 0-32% |
PR-101α Brix 0-45% |
PR-201α Brix 0-60% |
PR-301α Brix
45-90% |
Skala Brix 0.0 - 85.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 5 - 60°C |
Ebat 16×3.8×1.8cm, 70g |
Battaries
1xAAA alkaline battery |
|
Skala Brix 0.0 - 32.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 5 - 40°C |
Ebat 17×9×4cm, 300g |
Battaries dry batery (9V) |
|
Skala Brix 0.0 - 45.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.2% |
Kompanze sıcaklık 5 - 40°C |
Ebat 17×9×4cm, 300g |
Battaries dry batery (9V) |
|
Skala Brix 0.0 - 60.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 5 - 40°C |
Ebat 17×9×4cm, 300g |
Battaries dry batery (9V) |
|
Skala Brix 45.0 - 90.0% |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 5 - 40°C |
Ebat 17×9×4cm, 300g |
Battaries dry batery (9V) |
|
EL TİPİ DİJİTAL REFRAKTOMETRELER ( alkol% , salinity% , salt meter ) |
 |
 |
 |
 |
 |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Refraktometre |
Atago Dijital
Salt-Meter |
Atago Dijital
Salt-Meter |
Atago Dijital
Salt-Meter |
PR-60PA
Alkol 0-60% |
PR-100SA
salinity 0-100% |
ES-421 Cond. Method 0-10% |
PAL-ES2 Cond. Method 0-5% |
PAL-ES3 Cond. Method 0-33% |
Skala isoprply alcohol 0.0-60.0% |
Minimum ölçüm 0.1% |
Kompanze sıcaklık 10 - 35°C |
Ebat 17×9×4cm, 300g |
Battaries dry batery (9V) |
|
Skala salinity 0 - 100% |
Minimum ölçüm 1% |
Kompanze sıcaklık 5 - 40°C |
Ebat 17×9×4cm, 300g |
Battaries dry
batery (9V) |
|
Skala 0.00 - 10.0%
(g/100g) |
Minimum ölçüm 0.01% / 0.1% |
Kompanze sıcaklık 10 - 40°C |
Ebat 17×9×4cm, 300g |
Battaries dry batery (9V) |
|
Skala 0.00 - 5.00% (g/100g) |
Minimum ölçüm 0.01% / 0.10% |
Kompanze sıcaklık 10 - 40°C |
Ebat 5.5×3.1×10.9cm, 100g |
Battaries 2xAAA |
|
Skala 0.0 - 33.0%
(g/100mℓ) |
Minimum ölçüm 0.1g/100mℓ
|
Kompanze sıcaklık 10 - 40°C |
Ebat 5.5×3.1×10.9cm, 100g |
Battaries 2xAAA |
|
EL TİPİ WINE REFRAKTOMETRELER - ( şarap üretimi için üzüm konsantrasyonu
ölçümü ) |
 |
 |
 |
 |
 |
MASTER-TA
( T.A.1990 / Brix ) |
MASTER-OE
( Oechsle / Brix ) |
MASTER-GOE
( Oe-GER / Brix ) |
MASTER-KMW
( KMW / Brix ) |
MASTER-BAUME
( Bau / Brix ) |
Skala T.A 0.0-25.0% |
Skala brix 0.0-40.0% |
Otomatik sıcaklık kompanzeli
|
IP65 koruma su geçirmez |
Ebat 3.3×3.3×20.4cm, 160g |
|
 |
|
Skala OE (Oechsle) 0.0-130° |
Skala brix 0.0-33.0% |
Otomatik sıcaklık kompanzeli
|
IP65 koruma su geçirmez |
Ebat 3.3×3.3×20.4cm, 160g |
|
 |
|
Skala German Oechsle 30-170° |
Skala brix 0.0-40.0% |
Otomatik sıcaklık kompanzeli
|
IP65 koruma su geçirmez |
Ebat 3.3×3.3×20.4cm, 160g |
|
 |
|
Skala KMW(or Babo) 0.0-27.0° |
Skala brix 0.0-33.0% |
Otomatik sıcaklık kompanzeli
|
IP65 koruma su geçirmez |
Ebat 3.3×3.3×20.4cm, 160g |
|
 |
|
Skala BAUME 0.0-21.0° |
Skala brix 0.0-40.0% |
Otomatik sıcaklık kompanzeli
|
IP65 koruma su geçirmez |
Ebat 3.3×3.3×20.4cm, 160g |
|
 |
|
ABBE MODEL REFRAKTOMETRELER |
 |
 |
 |
 |
 |
Dijital
ABBE Refraktometre |
ABBE Refraktometre |
ABBE Refraktometre |
ABBE Refraktometre |
ABBE Refraktometre |
DR-A1 |
NAR-1T |
NAR-2T |
NAR-3T |
NAR-4T |
Skala nD 1.3000 - 1.7100 |
Skala Brix 0.0 - 95.0% |
Minimum ölçüm nD 0.0001
|
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 5 - 50°C |
Ebat 13×29×31cm, 6.0 kg |
|
 |
|
Skala nD 1.3000 - 1.7000 |
Skala Brix 0.0 - 95.0% |
Minimum ölçüm nD 0.001 |
Minimum ölçüm Brix 0.5% |
Kompanze sıcaklık 0 - 50°C |
Ebat 13×18×23cm, 3.4 kg
|
|
 |
|
Skala nD 1.3000 - 1.7000 |
Skala Brix 0.0 - 95.0%
|
Minimum ölçüm nD 0.001 |
Minimum ölçüm Brix 0.5% |
Kompanze sıcaklık 0 - 120°C |
Ebat 12×20×25cm, 5.8 kg |
|
 |
|
Skala nD 1.30000 - 1.71000 |
Skala Brix 0.0 - 95.0% |
Minimum ölçüm nD 0.0002 |
Minimum ölçüm Brix 0.1% |
Kompanze sıcaklık 0 - 50°C |
Ebat 12×31×25cm, 9.0 kg |
|
 |
|
Skala nD 1.4700 - 1.8700 |
Skala Brix ( yoktur )
|
Minimum ölçüm nD 0.001 |
Minimum ölçüm Brix ( --- )
|
Kompanze sıcaklık 0 - 50°C |
Ebat 13×18×23cm, 3.4 kg
|
|
 |
|